kampagne

Novo Nordisk

“The One Rule We Have To Break” fortæller om de fem største forhindringer, der skal overkommes for at flere mennesker kan leve et godt og sundt liv, selvom de har diabetes.

event

Zenani

Zenani Fotofestival er et årligt event, der inspirer kvinder til et mere positivt selvbillede. Suezanna Zenani bad mig om at fange den helt særlige stemning som der skabes på festivalen.

præsentation

Hera Healing

For en lille virksomhed, hvor det ofte kun er en person, der står bag, er det vigtigt at give et billede af, hvem denne person er. Mathilda fortæller her om, hvorfor hun er healer. Hvad der er vigtigt for hende og hvordan hun bringer sin biolog-baggrund i spil som healer.

Reportage

Global Post

Den pensionerede læge, Dr. Sarkar har sammen med sin kone investeret alle sparepengene i at bygge en lægeklinik i det Nord-østlige Indien. Her er folk fattige og mangelen på uddannede læger stor. Dr. Sarkars livsdrøm er at uddanne områdets mange landsbylæger eller “kvaksalvere”, så de bliver i stand til at behandle på en tryg og forsvarlig måde.

Mini dokumentar

&Learning

Folkeskolelærere er på video kursus for at lære peer practice. En metode, hvor de lærer at dele deres bedste undervisnings metoder via video som de selv producerer med deres mobiltelefoner. 

Luk menu