Video kurser

lær at lave video med din mobil

De fleste mobiltelefoner idag er udstyret med et kamera, der optager video i god kvalitet. Med en lille smule træning kan du lære at lave video til social media, der styrker dit brand og bringer dig tættere på dine kunder!

grundkursus

Lær de grundlæggende principper, der får din video til at se professionel ud

rediger på mobilen

Lær at klippe, bruge b-roll og musik, lave grafik, overgange og indsætte logo

Storytelling

Lær at bruge storytelling i dine videoer, så de får endnu større effekt på dit publikum

1 dag

Grundkursus

Grundkurset giver dig alle de nødvendige redskaber, så du kan komme igang med at lave video med din smartphone. På bare én dag lærer du det grundlæggende omkring at filme og være både foran og bagved kameraet.

Pris: 2995,-

1 dag

rediger på mobilen

Kan du allerede filme og mangler nu redskaber til at komme videre og udvikle din video stil, så er det her kursus lige noget for dig. Vi bygger videre på dét, du allerede kan. 

Pris: 2995,-

1 dag

storytelling

Uden en historie er video bare en række billeder sat sammen. På dette kursus lærer du at levere dit budskab skarpt og fængende ved hjælp af storytelling. Du får styr på

Pris: 2995,-

Jeg var virkelig glad for at deltage i Louises workshop. Jeg har et enkelt kvindes virksomhed og jeg vil gerne begynde at bruge korte videoer på Facebook og LinkedIn. Jeg kender ikke meget til at optage og har aldrig prøvet at bruge en redigerings app. På workshoppen lærte jeg en masse og fik modet til bare at kaste mig ud i det - og havde det sjovt samtidig!

Lise Damkjær - selvstændig

F.A.Q.

JA! Alle kan lære at lave video med deres mobil telefon. Og det er meget lettere end du tror. Vi er allesammen storytellere. Vi tænker bare ikke over at vi hver dag på mange forskelige måder bruger storytelling i vore hverdag til at kommunikere med.

Det kan du lige tro:) Det er fakstisk noget vi er allerbedst til. Når du er på kursus hos os, så tager vi din kamera skræk 100% alvorligt. Vi synes ikke at du er fjollet eller skal tage dig sammen. Men vi tager dig i hånden og vider dig at du godt kan overkomme din skræk og endda begynde at synes det er sjovt at være på!

Ja. Uanset om du har filmet lidt, meget eller slet ingenting, så øder vi dig hvor du er og hjælper dig med at komme i gang eller blive bedre.

Nej. Video handler idag mest om at være autentisk og naturlig. Så det allervigtigste er, at du har lyst til at lære og er med på at komme på en lille opdagelsesrejse, hvor vi sammen finder ud af, hvordan du bedst muligt kan være dig selv på video.

Det kan du. Hvis du fx. føler du har styr på at filme og redigere og kun har lyst til at tage storytelling kurset, så gør du bare det. Vi har dog tænkt over at tilrettelægge kurserne på en måde, så det giver mening at starte med 1 og slutte med 3. Men det står dig frit for bare at tage et enkelt.