video produktion

Før vi begynder...

Du ved  nok allerede, at video er et af de mest effektive kommunikationsredskaber, der findes. Så lad os ikke spilde din tid med at snakke mere om, hvorfor video er en god ide. Men lad os hellere tale om, hvordan du får den video, der på bedst mulig måde får DIT budskab ud til DIN målgruppe.

Enhver video produktion starter med, at vi sammen bliver helt skarpe på, hvad det er du gerne vil have folk til at forstå, føle eller gøre. Og hvem du henvender dig til. Når de parametre er på plads, kan vi begynde at lege med kreative ideer til, hvordan vi opnår det ved hjælp af video. 

profilfilm

En profil film er din virksomheds visuelle visitkort. Heldigvis kan video en del mere end et lille firkantet papkort. Med en profilfilm viser du din virksomheds krop og sjæl. “Kroppen” er hvad du laver og hvem du hjælper med dine produkter eller services, og hvordan du hjælper dem. Og “sjælen” er virksomhedens personlighed. Det kan være dens historie, hvorfor den blev til eller hvilke værdier og mål, der driver den i det daglige. 

profil film
video for Salaam Film + Dialog

kampagnefilm

En kampagnefilm er designet til at oplyse en specifik målgruppe om noget og få dem til at ændre adfærd. Vi mennesker spejler os i hinanden, og vi har langt lettere ved at forstå et budskab og at ændre vores adfærd, når vi ser hvordan andre gør. Derfor vil en kampagnefilm typisk handle om personer, dilemmaer og følelser. ,

eventfilm

Med en eventfilm kan du dele den stemning, der var på dit event og på den måde nå meget længere ud. Du kan vise de spændende samtaler, de fælles grin, åbenheden, engagementet, begejstringen og den gode energi. Med korte og præcise udtalelser fra deltagerne leverer du et komplet billede af oplevelsen af eventet og havd deltagerne fik med sig hjem.

event film
undervisningsfilm

undervisningfilm

Film er et fantastik undervisningsredskab! På film kan du vise en proces, en øvelse, en metode på en måde, så det bliver let for modtageren at gøre præcis det samme. En undervisningsfilm kan ledsages af speak eller af tekst, der understøtter det visuelle og sikrer at det både er nemt og sjovt at lære. 

testimonial

Vi lever i en tid, hvor den klassiske reklamefilm har mistet sin magt. vi tror ikke længere på glittede billeder af det perfekte liv. Hvad vi derimod tror rigtig meget på er, hvad vi hører fra andre, der ligner os selv. Det er derfor testimonials fra dine kunder er guld værd! At høre dem fortælle om deres oplevelser med dit produkt eller din service. Hvilket problem du hjalp dem med at løse, og hvad de opnåede ved din hjælp, er den bedste reklame du kan få.

video testimonial
produkt film

produktfilm

Hvis du skal launche et nyt produkt, eller du gerne vil gøre eksisterende produkter mere tilgængelige og mere appellerende, Så er film den helt rigtige vej at gå. Her kan du nemlig vise, at dit produkt fra start til slut er lavet med største omhu og omtanke.  Forbrugere idag er mere end nogensinde før optaget af, hvor produkterne kommer fra, hvad de er lavet af og hvordan de er fremstillet. Derfor styrker det dit brands troværdighed, at du giver et ærligt indblik i hvordan dit produkt blev til.

SoMe film

Har du brug for nogle lækre blandede klip til dine sociale platforme? Bestiller du en SoMe pakke hos os, får du tre korte film bestående af visuelt lækre billeder, der fortæller en historie. Måske er det om launchen af en nyt produkt. Måske er det ‘behind the scenes’ klip fra din virksomhed eller noget helt tredie.

måske er dit behov et helt andet?

Når man putter ting i kasser, så er der altid noget, der falder udenfor. Sidder du med vag ide om noget, som du har behov for at formidle, men uden at have en klar forestilling om hvad og hvordan?

Så er det en rigtig god ide at få os med ombord fra starten.  Vi er gode til at stille de rigtige spørgsmål, så du kan blive skarp på, hvad det er du vil formidle og til hvem. Herfra hjælper vi dig med, hvordan vi skal formidle det, så du ender med at få et video produkt, hvor du har været med hele vejen, sådan så produktet afspejler dig og dit brand. Det er vores opgave at hjælpe dig hele vejen fra første spæde ide til færdigt produk