Hej!

Jeg hedder Louise og jeg har altid været forgabt i gode historier: Eventyr, tegneserier, vittigheder, gåder, bøger, film… Kærlighedshistorier, dannelseshistorier, spøgelseshistorier – og dem med løg på… Historier kan noget!

Jeg laver film for virksomheder, organisationer og hvem der ellers skal bruge film til noget. Efter mere end 15 år i branchen har jeg været rundt i de fleste kroge og tager mig af alle trin i processen fra idéudvikling og research over manuskript og storyboard til optagelser, klip og efterarbejde.

Jeg hjælper dig med at lægge en videostrategi, så dit video content får størst mulig gennemslagskraft på de sociale medier. Hvilke formater tjener dit budskab bedst? Og hvordan skal dit video content tilpasses til Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter?

Jeg har løst opgaver herhjemme og internationalt for Novo Nordisk, Kræftens Bekæmpelse, Danmarks Radio m.fl. Jeg er et one-woman-band og kan løse mange opgaver alene, men jeg har et knalddygtigt team af freelancere, der hjælper mig med større opgaver.

Luk menu