redigering

OVERLAD REDIGERINGEN TIL OS...

Har du optagelserne selv – men mangler erfaringen eller tiden til at redigere selv? Der er mange trin i en videoproduktion og du behøver ikke at outsource dem alle sammen. Hvis du selv har ressourcerne inhouse til at tilrettelægge og filme, så står vi parat til at hjælpe dig med at komme helt i mål med din videoproduktion. 

video redigering

1. den travle

Du har allerede professionelle optagelser, måske fra en tidligere produktion, og nu vil du gerne have redigeret en ny film ud af det samme materiale.

2. den medskabende

Du vil gerne filme selv, og har nogen erfaring med det, men du har enten ikke tiden eller ekspertisen til at redigere selv.

3. begynderen

Du har ingen erfaring med at filme, men vil gerne lære at filme mobilvideo til SoMe. Du tager vores én dags workshop og filmer selv - Og overlader redigeringen til os.

4. den selvkørende

Du vil gerne blive helt selvkørende. Du tager vores tre dages workshop i at filme og redigere, og så har du ikke brug for os mere...

Niki Faceyogi TV

3. begynderen

Niki er faceyoga instruktør og poster 4-8 videoer om måneden til Youtube. Efter en workshop hos os filmer hun selv med sin mobiltelefon. Hun sender optagelserne til os og vi redigerer, tilføjer musik & grafik, color grader og optimerer lydoptagelsen af hendes stemme.

Priser for redigering

time: 600,-
dag: 4000,-

vil du lære at lave video med din mobil?

grundkursus

Lær de grundlæggende principper, der får din video til at se professionel ud

rediger på mobil

Lær at klippe, bruge b-roll og musik, lave grafik, overgange og indsætte logo

Storytelling

Lær at bruge storytelling i dine videoer, så de får endnu større effekt på dit publikum